hétfő, február 03, 2020

Január, február.

Hát, itt tartunk most. Ellustultam a télen. Nem mozgok eleget és fájok mindenhol. Persze mindig tervezem, de a mindennapok valahogy keresztülhúzzák a számításaimat. Na de majd holnap. Holnap Tai Chi-zni megyek. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz és ide tényleg el kell mennem. Rajt vagyok a listán! Várom ezt a hónapot, elég sűrű lesz a programunk. Szlovákia, Szlovénia, közte Valentin nap, utána meg a palacsinta nap. Tényleg van ilyen. Magyarul húshagyó kedd. Február 25. 
Januárban voltunk a Tate Modern Múzeumban. Láttunk egy dokumentum filmet egy művészről és elmentünk megnézni. Háát, na. Érdekes. De most van egy évre belépőm. Szóval menni kell és lehet okosodni. Vagy valami ilyesmi. Pihenni. Másként látni a világot. Rácsodálkozni dolgokra. 
Elmentünk egy indiai étterembe, amikor a Gábor itt volt. Ritka dolog, hogy mind ott vagyunk együtt és még fotó is bizonyitja. 


Úgy érzem, hogy valami még hiányzik, de nem tudom, hogy mi? Nos, ha eszembejut, majd megírom. Addig is jó februárt kívánok mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése