szombat, október 20, 2012

Szülinap

Kisfiam szülinapját egy ismerős családdal együtt ünnepeltük, így szoktuk. A lányok elénekelték Áronnak a boldog szülinapot, amitől ő teljesen zavarba jött, így nekem kellett elkezdeni kinyitni a tőlük kapott ajándékot. Nagyon örült az ajándékoknak, két autót kapott, egy kukásautót (akinek nincs gyermeke el se tudja képzelni milyen nagy öröm a kukásautó, az életben is!) és egy beton szállító autót. Már bevált szokássá vált, hogy részletekben adjuk oda az ajándékait. Most is annyira belemerült a játékba, hogy kicsit vártunk a következővel. A Szentgyörgyi Papától és Mamától egy kiskonyhát kapott. Annak is nagyon örült, a lányok segítettek összeszerelni és kezdődhetett a főzőcske.



Miután Krisztáék elmentek a lányokkal, akkor adtuk oda a mi ajándékunkat, egy helikoptert. Ez egy olyan ajándék, amit többször említett is, hogy ezt kéri szülinapjára. Azért meglepetés volt, a szülinapi forgatagban nem hiszem, hogy emlékezett rá, hogy kérte ezt, és nagyon tetszett neki. Apája kiszedte a csomagolásból és indulhatott a játék.




















Vacsorára pizzát rendeltünk és szülinapos Kisfiam este 9-kor ment aludni..
És alszik a helikopter meg a berregés, a kiskonyhában a lábas, a kanál, és aluszik a kukásautó is, aludj el szépen Áronkám!














Ida Mama tanította az alábbi mondókát, amit mindig elmondunk mi is, ha látjuk a kukásokat:
"Megjöttek a kukások,
Narancssárga ruhások.
Elviszik a szemetet,
Tisztítják a terepet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése