vasárnap, augusztus 25, 2013

Új szoba, új ágy

Miután otthonról hazaértünk, hi-hi, így van ez sokaknál, nekiláttam, hogy megvalósítsam a tervemet. Az otthon töltött idő alatt elmém kitisztult és volt ideje terveket szövögetni. Úgy gondoltam, hogy Áron ici-pici szobáját, ami egy ágy és egy komód - nyi volt, átcseréljük egy nagyobbra. Azért gondoltam úgy, mert Áron is kezd nagyfiú lenni, talán öröme lenne egy saját szobában, és persze a játékai nagy részét is felköltöztettük az új szobába, így nem kell a nappaliban a kanapéról felkelve elgurult legó minifigurára lépni, vagy épp főzés közben a síneken átesni. Mivel a nagyobb szoba sem túl nagy, ezért vettünk egy olyan ágyat az Ikeában, ami magas ágy, így alatta is van hely a sok-sok játéknak, vagy épp ha vendég jön, akkor egy matrac is befél alá! Szuper! S ami még szuperebb, hogy Áronom élvezi, eljátszik fent a szobájában, síneket épít, legózik..
Este mindig kikészítem a reggeli ruháját, és ha korábban felkel, csak felöltözik szépen és játszik! Hát még ilyet?! Nagyon jó! De tényleg!





A tényeket tovább nézve. Az icipici szobába bekerült a vendégágy. Ha egy vendég van, akkor tökéletes, ha kettő, akkor a vendégágyat ki lehet ugyan nyitni, de faltól falig ér, szóval úgy kell felmászni rá. De vendégnek szerintem épp elég jó.
Ha már ágy, akkor beszéljük ki mindet. A hálószoba ágyunk 9. szülinapját ünnepelné februárban, de most már a szeméttelepen van. Már évek óta nyikorgott, nyekergett. Egy éve széttört alattunk, Szabolcs egy léc-gerenda féleséget fúrt alá, így még tartott egy darabig, de mielőtt nyaralni indultunk teljesen széttört. Hát most a földön alszunk. Vehetnénk ágyat, de nem veszünk. A szobánkban ugyanis van egy beépített zuhany, amit át akarunk alakíttatni kicsit és a falakat is le kellene festetni, így az átalakítás alatt könnyebb a matracot átrakni egy másik szobába, mint egy szép új ágyat újra szétcsavarozni, és hova is férne akkor és a többi, és a többi..
Hát így állunk (fekszünk) most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése