hétfő, szeptember 30, 2013

Magyar ovi, Otthon kiállítás

Szombaton a szokásos magyar oviba mentünk. Áronom nagyon jól érzi magát ott, énekelnek, verselgetnek, esznek-isznak, játszanak. Én pedig önkéntes adminisztrátor munkát vállaltam be ugyanitt. A szombat délután gyorsan eltelt, sétáltunk egyet a környéken, aztán egyszer csak este lett. Vasárnap Londonba autóztunk az Otthon kiállításra. Szerencsére ingyen jegyünk volt, így csak az utazás került pénzbe, meg a parkolás. Szokás szerint kicsit mindig többet várunk ezektől a kiállításoktól, de a nap végén azért nem panaszkodhatunk. Vettem egy barikás szappant kb. az első 10 percben.











 
Közben prospektusokat gyűjtöttünk padlófűtésről és napelemekről. Itt-ott volt gyerekeknek is ajándékcsomag, kaptunk egy kis csomag lego-t ajándékba, meg egy másik ajándékcsomagot, amiben álarc, színező, meg zsírkréta volt. Több helyen volt cukorka, nyalóka stb. Egy helyütt egy bizzy bitz nevű játékot találtunk, ami nagyjából (nagyon nagyjából hasonlítva) olyan, mint a lego, de más. Áron egyből leparkolt és elkezdett játszani. Nehéz megmagyarázni mi is volt az, mindenféle alakzatok és színek, és össze lehet passzítani őket. Továbbmenni is csak úgy tudtunk, hogy megígértük,  visszajövünk. Vissza is mentünk persze, és vásároltunk is.



Ez is egy olyan termék, ami a "Sárkány Barlangja" című műsorban is szerepelt. Ez egy olyan dolog, amikor is 5 kőgazdag emberke csücsül és meghallgatja, hogy mi a mondanivalód, be is mutathatod a termékedet, és kérhetsz tőlük pénzt. Vagy már meglévő üzleted továbbfejlesztésére, vagy egy teljesen új ötlet/termék megvalósítására. Természetesen mind az öten nagyon jó üzletemberek, és haszon fejében adnak csak pénzt. Ilyen például a trunki is (a gurulós-ráülős kisbőrönd, amit lehet pórázon húzni, s a gyermek meglovagolva lábbal is hajthatja), ami azóta nagyon elterjedt. Szóval általában nagyon jól meglátják, hogy mi az amire igény lehet. Ez a termék is ilyen. Nem tudom, hogy kaptak-e támogatást, vagy csak részt vettek a műsorban, de sokszor már a részvétel is sokat számít, hisz aki nézi a műsort, és épp van fölös befektetendő pénze az is megkeresheti őket, vagy épp "csak" nagyon jó tanácsokat kapnak. Nos ilyen játékot vettünk mi. Áron azóta csak ezzel játszik, s már tervben van a következő doboz megvétele is, hiszen van amit a 250 db-ból nem lehet megépíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése