péntek, december 21, 2012

Figyelmeztetés

Ahogy a kiskorúak figyelmét is felhívjuk arra, hogy egy film, könyv, játék nem az ő korosztályuknak szól, így most szeretnék figyelmeztetni minden pozitív energiával bőségesen felszerelt embert, hogy itt és most megint csak panasszó fog elhangzani (leíródni). Nem lesz kék az ég, a nap sem süt, és egészség sincs. Aki itt úgy érzi, hogy inkább a pozitív energiákba dugja a fejét, mint ama strucc a homokba, annak adott a lehetőség, hogy elfordulva innen inkább nagyokosok könyveit olvasva, boldogan és egészségesen mondogassa pozitív hozzáállással minden lehetséges.
Jelentem nem így van. A sok beteg ember nem akar mind beteg lenni, s ha már beteg, meg akar gyógyulni. Csak hát nem mindig megy. Megint alig pár hete szedem a gyógyszert a pajzsmirigy túlműködésemre és iszonyatosan ledöntött egy, hát mi is ez, nátha, fejfájás, minden végtag fájás, láz, viszketés, iszonyat valami. Megint vért vettek és várom az eredményt. Épp karácsony előtt. Semmihez sincs erőm. Nagyon nehéz volt kedd-szerda-csütörtök, mert Szabolcs vidéken dolgozik, és magam maradtam a három éves felettébb önálló gondolkozású gyermekemmel. Tegnap délután megjött végre a Szabolcs. Van ki gondoskodjon rólam és kicsi fiam is nyúzhatja Apáját, én meg pihenhetek. Mondanám, hogy ma már sokkal jobban vagyok, de azért ez attól is függ, mennyire közeli a tabletta bevétel időpontja. Kaptam antibiotikumot, meg duplaerős fájdalomcsillapítót, mert az itthoni átlag fájdalomcsillapítók nem hatottak. Ezekkel meg az a baj, hogy nagyon fáj a gyomrom tőlük. Alig bírok enni, és folyamatosan viszketek! A tenyerem, a talpam, a nyakam, a fejem..
Alig bírok enni, ami nálam ugye ritkaság, de most pont nem jókor jött, mert a sok gyógyszer kaja nélkül cuppan bele a gyomromba és ég.
A cukorbetegségről még nem voltak eredményeim a legutóbbi írásomkor. Nos, cukorbeteg is vagyok. Nem régóta, és nem veszélyes mértékben, de diétáznom kell, egyenlőre csak annyira, hogy a cukrot elhagyni. Nem kell mindenben nézni, hogy hány gramm cukor van, inkább csak semmi édességet ne egyek. Meglepő módon egész jól bírom. Bár valószínű jól meg is vagyok ijedve, hogy ennyi minden bajom van. Azért történt ám sok szép dolog is. Volt Áronomnak betlehemes előadása az oviban, meg magyar karácsonyi ünnepségen is voltunk, és oroszlános arcfestést kért.. Ezek is jönnek sorban. Csak az már a bonyolultabb része.. képletöltés, képfeltöltés.. :-)
Nos, akkor majd legközelebb!

1 megjegyzés:

  1. A viszketés lehet a cukorszint emelkedésétől is. Hát, nem könnyű út ez, amin mostanában járnod kell, de ne add fel, mert lesz sokkal jobb is!!! Türelem, mozgás, diéta, és sok meleg tea a megfázásra!!! Imádkozom Érted!

    VálaszTörlés